Results 1 to 9 of 9

Thread: i Need Help!!!

  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    19
    Likes (Received)
    1
    Dislikes (Received)
    1
    Rep Power
    10

    i Need Help!!!

    hello guys

    i install a new windows7 after my former windows broken and i download the game again from 3 kingdoms website and install the game and patches and when i lanuch the game it says

    EDITl
    critical error

    entily type:init:could not load module General py

    Do you want to enter debugger?
    select no will exit the program

    .................................................. .................................................. ............

    someone know how to fix this??? if no one know

    someone upload the game that s works please!!!

  2. #2
    Aoi Ojousama kitchuu~'s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,924
    Likes (Received)
    53
    Dislikes (Received)
    16
    Rep Power
    21
    Quote Originally Posted by abdulraoof View Post
    hello guys

    i install a new windows7 after my former windows broken and i download the game again from 3 kingdoms website and install the game and patches and when i lanuch the game it says

    EDITl
    critical error

    entily type:init:could not load module General py

    Do you want to enter debugger?
    select no will exit the program

    .................................................. .................................................. ............

    someone know how to fix this??? if no one know

    someone upload the game that s works please!!!
    which file you download ? please make sure that you have administrator account on your PC and have enough disk space when update
    Jodoh masih belum terlihat saat ini
    sudah dipastikan valentine tahun ini masih sendiri

    Yayasan Peduli Korban Bencana NTR
    (Derita anda, derita kita bersama)

  3. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    19
    Likes (Received)
    1
    Dislikes (Received)
    1
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by kitchuu~ View Post
    which file you download ? please make sure that you have administrator account on your PC and have enough disk space when update
    i downloaded the game from here
    https://3k.wavegame.net/pages/download_partial#right

    and i run it with administrator. and its the same error comes

  4. #4
    Aoi Ojousama kitchuu~'s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,924
    Likes (Received)
    53
    Dislikes (Received)
    16
    Rep Power
    21
    please try the full installer one http://cdn.wavegame.net/3ko/3Kingdom...nasty_1137.rar
    Jodoh masih belum terlihat saat ini
    sudah dipastikan valentine tahun ini masih sendiri

    Yayasan Peduli Korban Bencana NTR
    (Derita anda, derita kita bersama)

  5. #5
    Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    19
    Likes (Received)
    1
    Dislikes (Received)
    1
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by kitchuu~ View Post
    i already download it and the same happin to me.

    i try begin the game without patch and its works (Lu bu server not appear) and i can't log in coz of messeg appear says(wrong version)

    i download the patch one by one and the game works but when i use this patch
    http://cdn.wavegame.net/3ko/patch/3Kpatcher-1221.zip

    or download it from LOADER.exe the game gives me the same error

    so now the problem is the patches not the game

  6. #6
    Aoi Ojousama kitchuu~'s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,924
    Likes (Received)
    53
    Dislikes (Received)
    16
    Rep Power
    21
    Quote Originally Posted by abdulraoof View Post
    i already download it and the same happin to me.

    i try begin the game without patch and its works (Lu bu server not appear) and i can't log in coz of messeg appear says(wrong version)

    i download the patch one by one and the game works but when i use this patch
    http://cdn.wavegame.net/3ko/patch/3Kpatcher-1221.zip

    or download it from LOADER.exe the game gives me the same error

    so now the problem is the patches not the game
    after used full client installer please patch with auto patch. please make sure that you have enough disk space when patching. And also close all game client when using manual patch.

    when you used patcher 1.2.2.1 whats error message you get, is it "general.py" ?
    Jodoh masih belum terlihat saat ini
    sudah dipastikan valentine tahun ini masih sendiri

    Yayasan Peduli Korban Bencana NTR
    (Derita anda, derita kita bersama)

  7. #7
    Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    19
    Likes (Received)
    1
    Dislikes (Received)
    1
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by kitchuu~ View Post
    after used full client installer please patch with auto patch. please make sure that you have enough disk space when patching. And also close all game client when using manual patch.

    when you used patcher 1.2.2.1 whats error message you get, is it "general.py" ?
    yes its "general.py" message...also i try use loader to download auto patches but it gives download patch 1.3.0.1??? and its stop and freez at 6%.

    the only way i can patch the game is download and use patchxxxxx.exe

    and yes i have very high free space in my computer.

  8. #8
    Aoi Ojousama kitchuu~'s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,924
    Likes (Received)
    53
    Dislikes (Received)
    16
    Rep Power
    21
    Quote Originally Posted by abdulraoof View Post
    yes its "general.py" message...also i try use loader to download auto patches but it gives download patch 1.3.0.1??? and its stop and freez at 6%.
    can you give us any screenshot about "download patch 1.3.0.1??? and its stop and freez at 6%."
    Jodoh masih belum terlihat saat ini
    sudah dipastikan valentine tahun ini masih sendiri

    Yayasan Peduli Korban Bencana NTR
    (Derita anda, derita kita bersama)

  9. #9
    Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    19
    Likes (Received)
    1
    Dislikes (Received)
    1
    Rep Power
    10
    i'm sorry for my late respown.

    the game now works after i opened and closed the program every time get to 6% at loader screen

    then when i opened it again and waited the loader to load at 6%... then a message from window appear asked me to open LOADER.EXE again?(i dont really know from where or how this messeage comes???) when i press yes the loader screen changed to wu zhange plains screen and its downloaded all the patches by auto patch when finished the game works

    thanks for help and respown kitchuu~ i hope this issue not come again coz its really terrible issue.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •