Results 1 to 3 of 3

Thread: Software+Kacamata 3D!!

  1. #1
    Follower WaveGame ReXToZ's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    103
    Likes (Received)
    0
    Dislikes (Received)
    0
    Rep Power
    10

    Software+Kacamata 3D!!

    Akhir-akhir ini banyak banget film2 yang memakai efek 3D, seperti Transformer: Dark of The Moon, Harry Potter And The Deathly Hallows part 2, dll.
    Saya mau bagi software nih, bagi bro atau sis yang pgn nonton film 3D dikomputer masing-masing. Namanya adalah Makeme3D.



    Spoiler for Makeme3D:

    Spoiler for ScreenShot:


    Software diatas bisa kalian download disini.

    Selain dengan Software Makeme3D, kalian pengguna Nvidia juga bisa mendapatkan player 3D yang bisa didownload disini.

    Tapi tentunya jika kalian sudah baca, diperlukan kacamata 3D untuk bisa menikmati software ini. Gimana cara punya kacamata 3D?? Tenang aja, ada banyak blog, forum, atau tutorial di internet untuk cara pembuatannya. Disini saya juga akan bantu share Tutorialnya.

    Cara Membuat Kacamata 3d Sederhana:
    Kacamata 3D di bagi menjadi dua macam yaitu Polarisasi & warna. Dan kacamata jenis warna juga terbagi menjadi banyak tipe. Tapi yang kita bahas dan yang akan kita buat adalah kacamata yang paling terkenal dan yang paling banyak di gunakan di dunia yaitu kacamata 3D warna tipe merah-biru. Kacamata ini dapat mengubah gambar ber-Anaglyph menjadi 3D.

    Carinya gampang kok sediakan aja bahan-bahannya yang bisa didapat di tempat FotoCopy. Cara dan bahan-bahannya sebagai berikut:
    • Kertas mika warna BIRU (1 lembar)
    • Kertas mika warna MERAH (1 lembar)
    • Karton bekas (minimal 30x5 cm)


    Tuh kan bahanya murah dan mudah di dapat kurang dari Rp 1.000,-. anda sudah bisa menyediakannya. Oke sekarang kita mulai cara membuatnya:
    1. Gunting karton bekas berbentuk kacamata terserah anda modelnya. untuk mempernyaman pemakaian tambahkan rongga untuk hidung.

    2. Ambil plastik mika warna BIRU lalu gunting membentuk seperti lubang kacamata yang anda buat tadi (Buat guntingan ini hingga 2 lembar).
    3. Ambil plastik mika warna MERAH lalu gunting membentuk seperti lubang kacamata yang anda buat tadi (Buat guntingan ini hingga 6 lembar).
    NB:Untuk langkah 2 dan 3 bisa dicoba dulu ketebalannya dengan mencoba melihat film 3D apakah hasilnya sudah ok atau tidak. Kalau belum terasa bisa ditambah lapisannya, jadi lapisannya g selalu 2 lembar atau 6 lembar.
    4. Pasang mika BIRU pada lubang kacamata sebelah KANAN (di tumpuk).
    5. Pasang mika MERAH pada lubang kacamata sebelah KIRI (di tumpuk).
    6. (teliti lagi prosedur di atas agar tidak terjadi kesalahan)

    Setelah anda melakukan langkah-langkah di atas maka kacamata 3D anda sudah siap di gunakan. Kacamata yang anda buat tadi hanya bisa melihat video/gambar 3D jenis Anaglyph Red-blue(Merah biru) dan Red-Cyan (Merah-biru muda).

    Untuk yang udah coba, boleh share disini hasilnya :cring:

    Sumber-sumber:
    Sumber 1
    Sumber 2
    Sumber 3
    He will give his angels charge of you
    to guard you in all your ways.
    On their hands they will bear you up,
    lest you dash your foot against a stone.

  2. #2
    WaveGamers ginanjar_ds's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    64
    Likes (Received)
    0
    Dislikes (Received)
    0
    Rep Power
    10
    softwarenya bagus, tapi males buat kacamatanya
    hihihihi

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    54
    Likes (Received)
    0
    Dislikes (Received)
    3
    Rep Power
    7

    vmate apk

    As suggested by its name, vmate App is a relevant video downloader software. anyway, it possesses a great considerable measure of streaks which render it different then friends. the applying has tons of faculty acquire merchandise labored on perhaps surprisingly. my vmate purpose is seen as a solitary reason for a couple of of your online stuff. you should have a great time faraway from Bollywood, movie at classes, movies and additionally songs.

    complete with vmate with mobile, You will get the vmate all kinds of tunes together with coaching. sometimes, may possibly without having any total price acquisitions beyond all types of from the internet video exploding net sites. Authoritatively, vmate vmate Downloader isn't out there on the internet playtime business. naturally, potential consumers who have google android listen to music by working with performance 2.2 and up should at this point receive them. moreover, you can put away the newest music in addition to game enthusiasts recordings working with the vmate loan application. probability, You can start to play tend to be tv programs at your android os cellular phones. this key fact vmate downloader offers you quite a lot of functions. next to those system, You will be a little more conversant in the drives of it incredible function and furthermore thusly utilize them to save the use of your web facts expense. a substantial feature coming from all vmate over mobile things is by using this job application, you have access to the unrestricted find out.

    it form allow you to Watch and pay attention all most up to date high definition window tinting films, Songs including you equally download these to your gizmo. ideal portion of the approval could review unending telecasting who has more than 200 exist television channels cost-free. vmate typically is, numerous, a application. in 50,000+ compact accounts find and encountered this form and indulge in superb supervision just for this vmate.

    it features chaos attached to 1000+ incredible recordings, motion picture, and songs. Cricket freakouts may well now have enough knowledge to watch unquestionably the cricket with an excellent quality as a result utility. your to off luck which missed your all really liked series and nope persuasive intent to make curious just what you had the display, attach typically the vmate iphone app watching everyday cleansers once and due to any where else.

    capabilities

    1. It helps you to shut individual movie.

    2. Comes with an alternative choice to enable/disable pass on concerning movable computer network.

    3. listed web browser

    4. incorporated look in and as well as reputation

    5. usa a number of trending music methods

    6. faultless a chance to access store, qualifications

    7. Completely showcased file/folder currency broker for convenient tv and radio stations handle

    8. external internet browser back up.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •